pondělí 25. února 2013

United Paycheck

17.4. UPRAVENO . NEDOPORUČUJI INVESTOVAT . VYPLÁCEJÍ SELEKTIVNĚ




*Dole čti pravidlo následovníka (referrala) 



Takže dnes vám popíšu program United Paycheck (UPC). hned zkraje vám řeknu, že se nebudu moc zaobírat tím co v jednotlivých programech jejich provozovatelé tvrdí o zhodnocování investic. Například, tady UnitedPacheck (UPC),  tvrdí že zisk je generován z prodeje reklamních ploch na internetu a že investor figuruje jako prostředník, mezi zadavatelem reklamy a publisherem (majitelem webových stránek). Zda je to pravda nebo ne, mě moc nezajímá a spíš zastávám stanovisko opatrného iunvestora a nevěřím planým slibům, jako že program je natolik stabilní že nikdy neskončí, jelikož potávka po internetové reklamě stále roste. Mě osobně zajímá jiná fakta která podle mě určují předem úspěšnost programu.

Takže co mě zajímá jako investora: 
Takže nejdříve mě zajímá administrátor stránky, jaké má předchozí zkušenosti atd. Bohužel tento admin nemá žádné předchozí zkušenosti s podobným programem. Nicméně podle toho jak se program vyvíjí, je to administrátor který to myslí vážně a nechce utéct hned zkraje se všemi penězi.
Další co je potřeba brát v úvahu je dlouhodobý plán. Jejich plán je že dostáváte 1,5% denně z vaší investice(kupujete AdPorty za $20 jeden), například já mám investici $300 (15 AdPortů)  a každý den tedy dostávám $6 dolarů. Tyto procentuelní dividendy dostáváte po dobu 100 dní. Takže vaše investice se zhodnotí na 150% což je 50% čistý zisk. Možná se to někomu může ve světě HYIPů zdát málo, ale obecně platí, že čím dlouhodobější plán, tím stabilnější program.
Pro mě každý plán který slibuje více jak 2% procenta denně a je kratší než 100 dní už je o dost rizikovější. Zase na druhou stranu programy které slibují pod 1,5% denně, mi nevyhovují, jelikož jde přeci o HYIP a já chci mít svojí investici co nejdříve zpět.
Další velké pozitivum je že program na svém počátku nebyl monitorován na žádném HYIP monitoru a první investoři jsou lidé mimo HYIP svět. Program také mnohem pomaleji roste když není propagován v HYIP světě. Obecně bývá pravidlem že čím menší růst programu ze začátku, tím delší životnost. 
Další pozitivní faktor je že Admin/Admini této stránky velice často a kvalitně komunikují na jejich Facebooku, chat roomu, velice často dělají nové vylepšení stránky a poměrně rychle odpovídají na dotazy. Což vždy svědčí o tom že to s programem někdo myslí vážně a chce mu udržet co nejlepší reputaci po co nejdelší dobu.
Další pro mě pozitivní faktor je "čistá stránka", to znamená že jejich web není přeplácán reklamními bannery. Tento faktor není vždy směrodatný, ale já mám z takových stránek lepší pocit. Na druhou stranu existují programy jako NoBox, který reklamní plochu na svém webu prodává a tím zajišťuje další přísun peněz do programu. 
Další pozitivum je že se jedná o tzv. Hybrid program, jelikož kombinuje několik možností výdělku. Tento fakt u těchto programů pro mě bývá často na 1 místě. Nicméně tady je tomu trochu jinak. 
Jejich druhý způsob zhodnocování investice se jmenuje AdBank maturity. konkrétně jde o to že za každé 4 AdPorty (každý v ceně $20), které dospějí (po 100 dnech) dostanete 1 AdBank bod. Těchto AdBank bodů musíte získat 6 aby jste dostaly $120.
Sami vidíte že získat těchto $120 stojí spoustu peněz a času, tudíž málokdo tyto Adbank body zhodnotí.
Další zajímavá možnost výdělku je tzv. binární provize za zprostředkování. To znamená, že když přivedete do programu 2 následovníky(referraly) a jeden z nich se registruje na levou stranu a druhý na pravou stranu, tak za tento pár dostáváte 10% provizi z jejich vkladů. Tyto provize dostáváte i za další páry, které přivedou i vaši následovníci a jeich následovníci atd. Takže lidé (sponzoři) kteří dokážou přivést do systému dost lidí (referralové), si mohou zajistit velice zajímavé příjmy.
Za jednoho aktivního následovníka/referrala který není v páru dostáváte 5% provizi.
Každopádně přivádět lidi do systému není vůbec potřeba, jelikož systém je pasivní, tudíž vám vydělává jen z vaší investice a není potřeba vodit následovníky/referraly.
Vy jenž dokážete přivést lidi do systému, tak je vždy kvalitně informujte o programu, jelikož pro vás musí být důležité aby oni také vydělali, jelikož spokojený referral s vámi pak půjde do jakéhokoliv vámi doporučeného programu. Samozřejmě o to jde i mě, abychom všichni vydělali, proto píšu tento blog.

Na závěr bych vás chtěl ještě upozornit, že do UPC se nelze registrovat bez sponzora (toho kdo vás přivede do systému). Takže pokud se chcete registrovat tak použijte můj affiliate link ZDE
Než se registrujete, tak mě kontaktujte a zeptejte se mě na jakou starnu se přihlásit. Levou, nebo Pravou ?
Kontaktujte mě dotazem zde pod článkem nebo na facebooku a Skypu uvedeném vpravo nahoře na tomto blogu.

Nejdůležitější informace o programu

Možná jste trochu přeplněni shora uvedenými informacemi které moc nechápete, proto zde uvedu stručně co vám stačí vědět k tomu aby jste mohli začít vydělávat.
  • V programu kupujete AdPorty za $20 jeden, minimální investice je tedy $20.
  • Adporty se vám zhodnocují 100 dní po 1,5% denně, takže výsledný čistý zisk je 50% z každého adportu. Z $20 máte tedy po 100 dnech $30.
  • Peníze můžete vložit a vybírat za pomoci elektronických peněženek, Liberty Reserve, Perfect Money, Payza, Egopay (tuto peněženku vůbec nepoužívám) a v posledních pár dnech slibují že již brzy bude možné používat i Solid Trust Pay (STP).
  • Program je online od 23.září 2012. Což je možná trochu větší stáří pro HYIP, ale díky jeho pomalému růstu ze začátku to nevadí (podobné programy běží klidně i 2 roky). Momentálně se UPC začíná propagovat dost masivně po celém internetu, což je signál pro poslední investice s menším rizikem. Já osobně nikdy nevstupuji do programů které se propagují masivně déle jak 2 měsíce. Takže pokud vám mohu radit, tak investujte ode dneška 25.2.2013 maximálně ještě 2 měsíce. Potom už moc nedoporučuji investovat.
To je asi vše co si myslím že potřebujete vědět o UnitedPaycheck (UPC) Pokud máte k programu jakýkoliv dotaz, tak se neváhejte ptát ;)

 Čti pravidlo následovníka (referrala) 
Pokud se registrujete do programu uvedeném zde na mém blogu kliknutím na odkaz, nebo reklamní banner, tak se stanete mým následovníkem (referralem) což znamená, že dostanu za každý váš vklad nějakou procentuelní provizi (3-10%) provizi. Tato provize není odečtena vám z vašeho vkladu. Můžete si samozřejmě program vyhledat např. googlem a zaregistrovat se, aniž by jste byl něčím následovníkem (referralem), nicméně vaše zisky to nijak neovlivní. Naopak pokud se přihlásíte jako můj následovník, tak já vám za to poskytnu co nejefektivnější podporu a třeba i varovné informace týkající se onoho programu, což je k nezaplacení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Do komentářu je zakázáno dávat jakýkoliv odkaz/URL adresu. Každý takový odkaz chápu jako spam a hned ho mažu.