úterý 5. března 2013

No Box


AKTUALIZACE 23.4.
ADMIN NEKOMUNIKUJE A NEVYPLÁCÍ NA LIBERTY RESERVE = NEDOPORUČUJI NOVOU INVESTICI

*Dole čti pravidlo následovníka (referrala)
Tento program mám čim dál tim víc rád, i když admin tohoto programu nemá předchozí zkušenosti s vedením HYIPů. Přesto je to velice zkušený affiliate marketer a na poli vydělávání peněz online, není žádný nováček.

Co mě zajímá jako investora:
Admin je sice bez předchozí zkušenosti s HYIPy, nicméně jeho přístup mě přesvědčil že to myslí vážně. Admin se představuje na svém google+ účtu svým jménem, tím pádem si o něm můžete lecos vygooglit. Na tomto účtu také komunikuje a reaguje na jakýkoliv dotaz. 
Program má několik způsobů jak dostat peníze do systému, první z nich je placené členství. Někomu se to nemusí líbit, ale já vím že je to osvědčená strategie, jak může admin dostat do systému nemalé peníze.
Členství si platit nemusíte, ale musíte pak denně kliknout na několik reklam (myslím že 8) aby jste dostali vaše denní dividendy 2%.
Což je další parádní způsob, jak admin dostává peníze do systému. Prodává reklamní plochy na svém webu a lidi bez členství na tyto reklamy musí denně klikat, takže taková lehká kombinace PTC a HYIPu.
Další velké plus je že admin nezačal masivně propagovat svůj program na HYIP monitorech, ale nechal ho propagovat nás investory. Což jak jsem zde již víckrát zmínil znamená delší a stabilnější růst (pomalejší růst=dlouhodobější stabilita). Program je tedy i po cca 2 měsících stále v začátku, jelikož má momentálně cca 1 000 členů a pomalinku se začíná objevovat i na monitorech.
Admin vysvětluje na svém g+, že nebude nikdy platit on sám za reklamu, protože jsou to zbytečně utracené peníze, reklamu udělají sami investoři. Další co se mi líbí, je že admin má jasný plán na další půl rok a ten si můžete přečíst také na jeho g+
Další pro mě pozitivní signál je dlouhodobý plán. Pro neplatící členy je to 2% denně po dobu 90 dní. Pro oba platící účty platí 2% denně po dobu 125 dní. 
Provize za referrala (následovníka) jsou 3-5%. Provize dostáváte až 3 úrovně do hloubky.
Každý pátek je tzv. adjustment day kdy jsou provize vyžší, tento pátek to bylo 2,4% pro platící členy a 2,1% pro neplatící.

Nejdůležitější informace o programu 
Jednotlivá členství:
Free Membership!
Je zdarma
Můžete koupit max. 200 revenue packs po $1 které vám platí 2% deně po dobu 90 dní
180% návrat investice.
Můžete mít reklamu na 1 vaši stránku
Musíte denně prohlížet reklamy
dostanete 1 credits za sledování premium ads
dostanete 1 credit za manual surf ads (prohlížíte min 10, max 25 reklam denně)


NoBox Subscription
$4.99 měsíčně
Kupujete neomezeně revenue packs po $1 které vám platí 2% deně po dobu 125 dní
250% návrat investice
Musíte denně prohlížet reklamy
Můžete mít reklamu na 10 vašich stránek
dostanete 15 credits za sledování premium ads (3 denně)
dostanete 5 credits za manual surf ads (prohlížíte min 5, max 50 reklam za den)


NoSurf Subscription
$6.99 měsíčně
Kupujete neomezeně revenue packs po $1 které vám platí 2% deně po dobu 125 dní
250% návrat investice
Můžete mít reklamu na 25 vašich stránek
NEMUSÍTE PROHLÍŽET ŽÁDNÉ REKLAMY(toto členství mám já)

  • minimální invetsice je $1 za jeden "Revenu Pack"
  • Investice ze zhodnocují 90-125 pracovních dní. A dostáváte 2% denně. Délka zúročení závisí na vašem členství. Pokud vložíte minimum $1 a máte free členství, tak se vám vrátí $1,8 po 90ti dnech. Což je 80% čistý zisk. 
  • Peníze můžete vkládat a vybírat za pomoci elektronických peněženek, Liberty Reserve, Perfect Money,Solid Trust Pay (STP) a EgoPay.
  • Program běží teprve od 13.1.2013, takže je teprve v počátcích a zatím bych se určitě nebál investovat.  Navíc vzhledem k jeho relativně pomalému růstu a rostoucí oblibě mezi veterán investory, se dá očekávat že program ještě letos hodně vyroste.

Pokud by se můj názor na tento a jakýkoliv jiný program který uvádím zde na mém blogu, měl nějak změnit, tak to napíšu do mého "investičního portfolia pro rok 2013" které najdete vpravo nahoře na tomto blogu.

Tak to je pro dnešek vše a příště jako reakci na několik dotazů od vás čtenářů napíšu můj názor na uinvest.

Čti pravidlo následovníka (referrala) 
Pokud se registrujete do programu uvedeném zde na mém blogu kliknutím na odkaz, nebo reklamní banner, tak se stanete mým následovníkem (referralem) což znamená, že dostanu za každý váš vklad nějakou procentuelní provizi (3-10%) provizi. Tato provize není odečtena vám z vašeho vkladu. Můžete si samozřejmě program vyhledat např. googlem a zaregistrovat se, aniž by jste byl něčím následovníkem (referralem), nicméně vaše zisky to nijak neovlivní. Naopak pokud se přihlásíte jako můj následovník, tak já vám za to poskytnu co nejefektivnější podporu a třeba i varovné informace týkající se onoho programu, což je k nezaplacení.

4 komentáře:

  1. Jsem pod tebou.Karel7147

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Karle, hned jsem si toho všimnul a dokonce jsem dostal provizi za tvůj vklad. Díky moc a přeju hodně štěstí s NoBoxem. Hlavně nezapomeň sledovat můj blog ať se dozvíš o případných problémech stránky. A hlavně měj na paměti že můžeš investovat jen tolik kolik můžeš postrádat.. Nechci tim říct, že program brzo zmizí, to věřím že se příštích několik měsíců nestane.. ale nemá smysl moc hazardovat ;)

    OdpovědětVymazat
  3. tak jsem pod tebou jako tom45
    a uz jsi od nich dostal vyplatu dik

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj tom45 a dík . Platby dostávám vždy do 24 hodin. jednu platbu jsem dostal ještě ten den.
    Payment proofs sem dával na Českéforum sem http://ceskeforum.com/viewtopic.php?f=5&t=4179
    Ale domluvil jsem se že to tam nebudu zasír.. těmahle důkazama o platbě, takže na to tady udělám specíální příspěvek.
    Jinak admin je super komunikativní a na dotazy odpovídá max. do 24 hodin. Já osobně když udělám support ticket, tak dostanu odpověd do pár hodin.
    Má taky svojí google+ stránku kde píše vše o nobox a taky spoustu zajímavejch postřehů ze světa financií. http://investnote.net/
    Jinak přeju hodně štěstí s noboxem ;)

    OdpovědětVymazat

Do komentářu je zakázáno dávat jakýkoliv odkaz/URL adresu. Každý takový odkaz chápu jako spam a hned ho mažu.