pátek 12. dubna 2013

Ticho před bouří?




Už nějakou dobu sem nenapsal žádný příspěvek, no bohužel zatím není o čem.
Bohužel slibované programy které měly startovat v březnu se zatím nestartují a to hlavně kvůli velkým problémům které přináší adminy nejpoužívanější scrypt. Tento scrypt má prý totiž velice slabou ochranu a v posledním měsíci bylo díky němu hacknuto hned několik velice oblíbených HYIPů, jako například RicanAdFuns, MegaMoneyHybrid, FastCashMega, atd..
Admini se tedy pochopitelně bojí tento scrypt používat proto pracují na zdokonalení jeho ochrany proti útokům.
Na MMG je vášnivá diskuze na téma proXscrypt (názvem si nejsem jistý) , někteří tvrdí že scrypt je přímo tvořem hackery z Pakistánu, jenže se tam také objevil člověk který tvrdí že je jeden z vývojářů tohoto scryptu a přiznal že scrypt má chyby, ale to je prý normální že software není dokonalý, podle jeho slov dokonce ani multimilionová společnost jako Windows nemá svůj software dokonale zabezpečen (což je pravda).  Také se tam rozčiluje že není z Pakistánu, ale z Indie :)
Peter admin MegaMoneyHybrid v této diskuzi tvrdí, že jeho programátor usilovně pracuje na opravě scryptu a že až bude hotov, tak se MMH opět rozjede. Co je na tom pravdy si můžeme jen myslet, ale doufám že to pravda je.
No takže kdo čeká na něco nového tak buďte zatím trpělivý, brzy něco přijde.
Mimochodem já investuji neustále, ale většinou jsou to celkem riskantní investice tak se tady o nich ani nezmiňuji.



Dodatek: Mezitím co jsem psal tento příspěvek, tak admin MMH vydal správu, že scrypt je upraven, paráda. Takže nyní před ním stojí další problém a to je odhalti jaké škody hackeři napáchali. Podle adminových slov jsou na MMH pouze 3 fake účty dohromady s 800 fake ad Packages. Což prý není takový problém. Problém je že tyto fake pozice, posunuly cycler (to vysvětluje ten velký posun před vypnutím MMH) o hodně dopředu a spousta lidí takhle dostaly peníze které dostat neměli  a nakoupili nové pozice. Někteří také dostaly referral komise které dostat neměli atd.. Takže admin má ještě určitě dost práce. No nicméně to beru jako velice pozitivní správu.

2 komentáře:

  1. Tak spory o Kašmír se dostaly už i na MMG a Indovi se nelíbí, že je zaměňován za Pákistánce. :-D

    OdpovědětVymazat
  2. :D -jojo, diskuze je to místy vtipná, ale ty peníze který nám tam vysej už moc vtipný nejsou.

    OdpovědětVymazat

Do komentářu je zakázáno dávat jakýkoliv odkaz/URL adresu. Každý takový odkaz chápu jako spam a hned ho mažu.