úterý 25. června 2013

Aether advance cycler

Jelikož se blíží 1 červenec a tím pádem start cycleru v Aether advance, tak popíšu jak cycler funguje a jak z něj vytřískat co nejvíc.
Nejdřív bych chtěl zmínit že jelikož v aether advance je spousta malých investorů, kteří by díky pravidlu 20% ze zisku do cycler balance neměli dost peněz na nákup pozic pro cycler, tak se admin rozhodl otevřít možnost transferu všech zisků do cycler balance. Tato možnost platí jen do 30.6. a maximálně se dá přesunout jen $50.
Já osobně sem tuto možnost využil a přesunul jsem $50.
Takže k samotnému cycleru. V cycleru získáte 300% ze svého nákupu.
Cycler funguje tak že vy si koupíte pozice, dejme tomu že koupím 50 pozic za $1 a jsem první na řadě. Za mnou další investor koupí pozice za dejme tomu $30. Těchto jeho $30 se připíše na můj účet a on je další v řadě. Za ním další investor koupí pozice za $150, z této investice já dostanu $120 a tím pádem jsem se dostal na svých 300% (z investice $50 mám $150) a z první pozice v cycleru se dostávám pryč. Zbývajících $30 dostane investor za mnou a takhle to pokračuje až investor za mnou dosáhne opět 300%.
Jak můžete vidět, tak cycler je tedy přímo závislý na nových investicích
Ze zisku 300% se 100% (z toho 20% opět do cycler balance) připíše do acount balance a peníze se dají ihned vybrat, dalších 200% se automaticky použije na nákup vyšších pozic, v tomto příkladě by se nakoupilo 50 pozic v hodnotě $2.
Takže jste opět v cycleru ale tentokrát v řadě s pozicemi za $2 a proces se znovu opakuje.
U tohoto cycleru je tedy otázka v jaké hodnotě nakoupit pozice hned ze začátku?
Lidé většinou nakupují nižší pozice, protože ty mají větší pravděpodobnost že ukončí cyklus, takže doporučuji kupovat pozice, za $1, $2 a maximálně $4.
Na konec bych zmínil že pro co největší zisky z cycleru je maximálně důležité být u počítače v momentě startu cycleru. Nebo spíše alespoň půl hodiny před startem mít stránku načtenou a být přihlášen a v momentě startu mačkat klávesu F5 (refresh), jakmile se vám ukáže možnost koupit cycler pozice tak je okamžitě kupte. Čím rychleji pozice koupíte, tím rychleji vaše pozice dokončí cyklus. Jelikož se všichni investoři také snaží koupit pozice co nejrychleji hned ze začátku, tak je velice pravděpodobné že většina prvních co koupí pozice v cycleru ukončí cyklus během několika minut, nebo dokonce vteřin.
Proto je opravdu důležité být u počítače při startu cycleru.
Start je 1 července v 10:00 EST . Pokud se nemýlím, tak rozdíl mezi naším časem a EST je -6 hodin, takže pro nás v Evropě to znamená být u počítače 1 července ve 4 ráno.
Takže si uvařte v neděli večer velký kafe a přeju hodně štěstí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Do komentářu je zakázáno dávat jakýkoliv odkaz/URL adresu. Každý takový odkaz chápu jako spam a hned ho mažu.